Wella Trend Vision: Icons of the hair Industry 2015

Ongeveer 1400 haar-liefhebbers wisten hun weg te vinden naar de Brabant Hallen in Den Bosch om de avond Wella Trend Vision – ‘Icons of the Hair Industry 2015’ bij te wonen. Met een avondvullend programma vol shows van iconen als Hester Wernert-Rijn, Mark van Westerop, HOB (UK) en Michael Polsinelli en Shay Dempsey (Sebastian Professional) werden de gasten getrakteerd op heel veel haarmode.

Maar dat niet alleen! Wella Trend Vision staat voor het vieren van het vak en biedt jonge talenten een podium om hun kunde te laten zien aan veel collega’s. De kandidaten van dit jaar genoten van een zeer intensief begeleidingstraject onderleiding van het Wella Professionals Educatie team in samenwerking met Marriët Gakes, Arjan Bevers en Ismahan Obenali.

Uiteindelijk dongen 16 kandidaten mee in de categorieën: Color Vision en Young Talent. De twee GOLD winnaars mogen in november mee naar Berlijn waar zij tegen alle Wella Trend Vision landen zullen strijden!

De avond werd afgesloten met een daverend feest en als dank voor ieders aanwezigheid ontvingen de gasten een rijk gevulde goodiebag!

Gold winnaars: Anneke Spelt van ‘Michel Arendsen Kappers’ Utrecht (Color Vision) en Daphne van Es van ‘Nancy Hair & Beauty’ uit Vlissingen (Young Talent)

Color Vision – Silver: Ilona Pouw van ‘Michel Arendsen Kappers’ en Bronze: Amber Saft van ‘Bosman Haar en Make Up’ uit Alkmaar

Young Talent – Silver: Linsey van Rooyen van ‘Change’ uit Panningen en Bronze: Danya Zwinkels van ‘Reflex Hairstyling’ uit ’s Gravenzande