STYLE MATTERS

‘Stijl! Daar gaat het om’, zei General Manager Christel Grootentraast tijdens haar opening van de KMS STYLEMATTERS launch in de Prodent Fabriek in Amersfoort. ‘Niet alleen hier vandaag – maar elke dag, in jullie salon, bij jullie klanten thuis en op hun werk. Stijl is de visuele taal van creatieve mensen. Wie of waar je ook bent, stijl verbindt ons, wereldwijd”

Tijdens de Color Zoom Challenge in Stockholm hadden de gasten een preview gezien van wat pas in maart gelanceerd zou worden: STYLE MATTERS! Twee internationale KMS artists – Simon Miller en Clair Wilson – hadden de eer om samen met het BENELUX artistic team het concept rondom STYLE MATTERS uit te leggen aan de hand van video’s en live modellen (binnenkort in TRIBU-TE NL).

De nieuwe identiteit van KMS is gebaseerd op vijf pijlers: community, producten, educatie, inspiratie en technologie.

Omdat we allemaal niet één stijl hebben en graag willen wisselen, heeft KMS ‘STYLE EQUATIONS’ in het leven geroepen. Dit zijn stijlformules met productcombinaties die passend zijn voor de stijl die je wilt dragen op dat moment.

Na de presentatie nodigde Simon Miller alle aanwezigen uit om naar de EXPERIENCE ROOM te komen waar er genoten kon worden van een hapje en een drankje, een kunstenaar zijn werk liet zien en Simon-zelf een tattoo kreeg!

WHAT IS YOUR STYLE? #stylematters