Opening The Pirates Nest

Een prachtige locatie, vernieuwende producten en feestelijke hapjes – alle ingrediënten voor een succesvolle opening van The Pirates Nest op zondag 4 september waren aanwezig. Tijdens deze succesvolle dag werden alle aanwezige vakidioten getrakteerd op de nieuwste snufjes op het gebied van kleur.

Dat kleur steeds belangrijker wordt binnen de kappersbranche moge duidelijk zijn. Dit gaat gepaard met grote ontwikkelingen op kleurgebied. Denk aan Olaplex, het middel voor haarherstel wat in korte tijd de branche heeft veroverd. Gelukkig blijft het daar niet bij want eindelijk werden ook Malibu C en Framar geïntroduceerd in Nederland.

Malibu C is hét middel om sterke kleurpigmenten uit het haar te verwijderen zonder dat het beschadigd raakt. Het resultaat? De mogelijkheid tot enorme kleurveranderingen die eerst vrijwel ondenkbaar waren. Ook Framar mag niet ongenoemd blijven. Deze tools (denk aan kwasten, folies en kleurbakjes) zijn ontworpen om de beste kleurresultaten mee te realiseren.

Je begrijpt het, minder dan een succes kan dit opleidingscentrum niet worden. Wil je meer weten? Dan kun je The Pirates Nest volgen op Facebook of kun je zelf alles uitproberen.