Link my Style

Op de eerste mooie dag het jaar reisden honderden stylisten af naar het Hart van Holland in Nijkerk om daar een enerverende middag mee te maken met het merk Matrix. De nieuwe styling range ‘Style Link’ werd gelanceerd aan de hand van een show en interactieve sessies.

De show startte met de creaties van een nieuwe groep Matrix stylisten: ‘The Young Talents’. Deze nieuwe groep stylisten hadden eerder dit jaar auditie gedaan om in het Young Talent team te komen. Voorafgaande aan deze show woonden zij intensieve trainingssessies bij onder leiding van Eduard Meijerink en Kylie Jones en Team Velvet Monkey. Zes van de twaalf stylisten lieten aan de hand van modellen zien wat de mogelijkheden zijn van de nieuwe producten.

In drie aparte break-out rooms konden de aanwezigen tijdens een interactieve sessie met Natasja van Zegers-van Heest en Claudia Kops kennis maken met The Stitch – een tool waarmee je haar kunt rijgen en de meest creatieve geweven-effecten kunt verkrijgen, een look ’n learn volgen bij Dennis Rombout en Sylwia Lauk – die aan de hand van de nieuwe producten diverse styling variaties lieten zien en in de derde ruimte ‘The Playground’ kon men een hapje eten, een bezoek brengen aan de Barbier en Wahl, meer informatie halen bij Martin Willems over The Stitch en op de foto gaan.