My Couture Color

Een persoonlijk en op maat gemaakte kleuring voor de klant. Voor jou, als professional, dé grote creatieve uitdaging om de meest uitgekiende kleurservice voor jouw klant te creëren. Couture Colour van Wella Professionals helpt optimaal gebruik te maken van alle kleurranges om tot een tailor made resultaat te komen. Je kunt het vergelijken met het laten maken van een couture kledingstuk bij een modeontwerper. Alleen de ontwerper is in dit geval de professionele haarspecialist.

In de Wella Studio’s in Rotterdam presenteerde het Studio Team met Christie Hoogesteger en Mirjam Homma deze nieuwe wijze van kleurservices aan hun klanten. Daarnaast werden de gasten getrakteerd op twee inspirerende presentaties van global creative artist Hester Wernert-Rijn (salon MOGEEN) en Wella ambassador Mark van Westerop (salon Pro Solo).

Mark liet aan de hand van zijn modellen zien hoe je de service op verschillende doelgroepen en behoeften kon toepassen. Hester nam de gasten mee in het verhaal rondom de nieuwe spring summer collectie Distilled. Een collectie waar kleur, vorm en textuur in de meest serene en toch moderne vorm wordt neergezet.