Talking science, health & Pro Fiber

Iedere dag worden wij geconfronteerd met wetenschappelijke vooruitgangen en aan de andere kant gaan we voor natuurlijk. Wat als je deze wetenschap kunt combineren met een mooi, gezond en natuurlijke uitstraling?

Na jarenlange research op gebied van het herstellen van beschadigt haar heeft L’Oréal Professionnel een moleculen weten te ontwikkelen dat het haar intensief herstelt voor langere tijd. Dit molecuul heet APTYL-100 en zit verwerkt in de nieuwe ‘Science meets health’ lijn: PRO FIBER.

Tijdens de PRO FIBER-salonservice ontvangt de klant een uitgebreid advies welke producten van toepassing zijn voor het herstel van het haar. Het herstel is in drie fase van beschadiging te beoordelen door de professional: Rectify, Restore en Reconstruct. Tijdens de salonbehandeling wordt een concentraat aan de producten toegevoegd en zal de klant een heerlijke treatment ondergaan. En meteen resultaat zien! Voor de thuisbehandeling bevatten de lijnen van PRO FIBER een shampoo, conditioner, een masker of een leave in conditioner.

Wanna know how it works? Neem contact op en klik hier