18.21 Man Made

Het verhaal van 18.21 Man Made begint bij kapper Angel del Solar. Op z’n 15de gestart bij de befaamde Peluquerias Romero in zijn geboorteland Spanje werd hij barbier in het Spaanse leger en de eerste educator voor Pivot Point in Spanje. Hij verlegde zijn artistieke activiteiten naar Amerika, waar hij al snel werd ontdekt als ‘The Best in Youth’ in de kappersbranche. Vele successen volgden: hij werd lid van het Gene Juarez Artistic Team, richtte drie Angelo Mendi Salons op, stileerde veel Hollywood-sterren, was stylist voor belangrijke beautybladen en drijvende kracht achter merken als PureOlogy / L’Oreal, Redken, FHI Heat, Enjoy Hair Care en HBL Hair Care. Zijn bekendheid in Amerika werd nog groter door de vele make-overs en modeshows op tv. Samen met zijn broer David en compagnon Aston LaFon bracht hij het nieuw mannenmerk 18.21 Man Made op de markt.

18.21 Man Made herinnert je aan de Roaring Twenties, de tijd van illegale whisky en gesoigneerde heren in strak gesneden maatpakken. 18.21. staat voor de datum van de drooglegging in Amerika. Het merk straalt nostalgie met een eigentijdse beleving van verzorging uit. Waardevolle ingrediënten zijn gecombineerd in unieke formules voor eersteklas producten

De vijf karakteriserende producten zijn de 18.21 Man Made Wash, Clay, Pomade, Premium Hair Spray en Sweet Tobacco Spirits.

18.21 is verkijgbaar bij Ministry of Beauty – [055] 534 11 11