RAW by Daan Kneppers

De collectiebeelden uit onze laatste PORTFOLIO zijn de uitkomst van een exclusieve collaboration tussen Biolage R.A.W., TRIBU-TE NL magazine en topstylist Daan Kneppers.

Daan Kneppers – gevierd session stylist – die in De School in Amsterdam West een geweldige inspiratievolle studio heeft geopend, nam ons mee in zijn verhaal waarom Biolage R.A.W.

‘Deze beelden zijn een weergave van mijn gevoel en expressie bij Biolage R.A.W.. Samen met het team en fotograaf Jasper Abels hebben wij een zacht en editorial-feel weten te geven aan de key elementen waar het merk voor staat: Do-good, Look-good & Feel-good.

Voor mij staat Biolage R.A.W. gelijk aan wat er vandaag de dag speelt en wat van invloed kan zijn op wat er nog gaat komen. We zijn allemaal op onze eigen manier bezig om bewust en duurzaam te leven. Ook ik!

R.A.W. was voor mij een voor de hand liggende keuze omdat ik als ondernemer uit Amsterdam mij inzet voor duurzaamheid (in het breedste zin van het woord) en het maatschappelijke aspect van ondernemen. We zijn ons bewust van wat we eten dus waarom zouden we ook niet stilstaan bij wat we in ons haar smeren!

De producten zijn tussen de 70-100% ter herleiden naar de natuurlijke oorsprong. Dat houdt in dat de ingrediënten bijna niet zijn bewerkt in het proces. Alle plastic flessen komen van gerecyled plastic en de ingrediënten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Voor de rest is het vrij van kunstmatige kleurstoffen, sulfaatvrij, siliconenvrij en parabeenvrij. Mijn doel is om naast fantastisch haar, mooie looks en blije klanten ook verantwoord te kunnen ondernemen en mijn steentje bij te dragen voor een betere toekomst. Vandaar R.A.W.!’

 

Fotografie: Japser Abels

Haar: Daan Kneppers

Haar-assitenten: Niki Vos en Chris Engel

MUA: Elise Haman en Alexandria Borcila

Collaboration Biolage R.A.W.