IDENTITY: WOUTER VAN DUSSCHOTEN

Naam Salon: Kapsalon Vive La Fête!

Naam Stylist(namen): Wouter van Dusschoten

Stad: Emmeloord, Noordoostpolder, Flevoland.

Instagram account: @mr_barber_dude , @salonvivelafete

URL van jouw website: www.salonvivelafete.nl

Omschrijf je persoonlijke stijl: Als je bij mij de kledingkast opentrekt, zal je niet veel felle of pastel kleurtjes vinden. Ik hou van wat duistere en edgy kleding. Strakke broeken, logge schoenen en baggy shirts in verschillende lagen. Ik hou ook van piercings en tattoo’s. Maar toch herkent iedereen me het beste aan mijn grote bos krullen. Deze stijl is misschien een beetje ontstaan door mijn voorkeur van muziek en hobby’s. Ik hou wel van harde/ruige muziek. En met skateboarden is het heerlijk om baggy shirts en logge schoenen te dragen, vind ik zelf.

Is deze stijl terug te vinden in je werk? Mijn eigen stijl kan ik zeker linken aan mijn werk. Als ik mijn klanten knip zal ik het nooit precies hetzelfde knippen. Alles knip ik op natuurlijke valling en werk ik zo uit dat het net zo lekker zit als een baggy shirt. Ik vind het ook het leukst als de klant het edgy geknipt wil hebben. Maar ik kan ook strakke lijnen knippen als ik dat nodig vind.

Wat is jouw absolute musthave? Mag voor werk zijn of binnen de persoonlijke stijl. Mijn IPod is heel belangrijk want zonder muziek kan ik niet functioneren. Net als een kapper zonder zijn scharen. Op mijn telefoon zoek ik heel veel inspiratie op Social Media, dus ook die is onmisbaar. Als ik dan thuis kijk wat onmisbaar is, kom ik al gauw bij mijn producten uit. Ik kan mijn haar niet nat maken zonder er treatments/maskers van Kevin Murphy in te doen. En zonder Full.Again. en Easy.Rider. in mijn haar ga ik de deur niet uit. Evenals mijn tunnels. Er moet gewoon een tunnel in.