IDENTITY: LUCIEN BEIJERINCK

Wie ben jij? Waar sta jij voor? En wat maakt jou “eigen”?

Onze branche kent verschillende kleuren, smaken, stijlen, karakters en afkomsten van kappers, stylisten en barbers.

TRIBU-TE NL geeft een gezicht aan alle fantastische stijlen die de kappersbranche kent en starten daarom een nieuw terugkerende rubriek ‘IDENTITY’, waar wij de verschillende kappersidentiteiten laten zien van over de hele wereld.

Laat je inspireren door jouw eigen collega’s!

 

Naam: Lucien Beijerinck

Salon: Voor boekingen mail naar: management@lucienbeijerinck.com

Stad: Amsterdam

Instagram account: Lucien Beijerinck Official (https://www.instagram.com/lucien_beijerinck/?hl=nl)

URL van jouw website: http://lucienbeijerinck.com

Omschrijf je stijl: Voor mij begint stijl bij je gedrag. Een mooie buitenkant zegt niks wanneer je geen stijl en klasse toont. Behandel mensen zoals jezelf behandeld wilt worden. Chique en galant zijn als man vind ik een must, zeker naar vrouwen toe. Tegenwoordig schrikt iemand al als je de deur openhoudt. Ik vind dat de normaalste zaak van de wereld.

Voor wat betreft mijn uiterlijk hangt het af van het evenement dat ik bezoek of het thema. Mijn haar is al een eye-catcher, dus ik kan niet alles in mijn outfit “over the top” doen. Ik draag veel zwart en combineer graag basic dingen met een designer label. Als ik mijn stijl een naam moet geven is dat Sophisticated-Chique

Is deze stijl terug te vinden in je werk? Of ik nou opdrachten uitvoer als hairstylist, educator, beautycoach of presentator, mijn persoonlijkheid, en dus mijn stijl, is zodanig dat ik kan en mag doen waar ik goed in ben: mensen weer het gevoel teruggeven dat ze de beste versie van zichzelf mogen zijn.

Wat is jouw absolute musthave? Voor mij zijn de absolute must have boots van Saint Laurent en een paar goede blazers van mooie merken als Dolce&Gabbana of Balmain. Oh ja, ook ga ik nooit de deur uit zonder een DITA zonnebril.

@fotografie: Sarah Westmaas