IDENTITY: Debby Kieboom

Naam Stylist(namen): Debby Kieboom

Stad: Amsterdam

Stoelhuurder

Instagram account: debbykieboom_styling

Facebook: Debby Kieboom

Omschrijf je persoonlijke stijl:

Stoer maar wel vrouwelijk. In een rokje zal je mij niet snel zien. Ik kan Scandinavische mode heel erg waarderen door de stoffen en het minimalisme, maar ik koop ook graag herenkleding. Het is maar net hoe ik me die dag voel: past mijn outfit niet bij mijn moment, dan kleed ik me gerust weer om. Voor mijn klanten probeer ik het mooiste van hun identiteit naar boven te halen en zal ik het ook niet laten om een advies te geven welke stijl daarbij zou passen.

Is deze stijl terug te vinden in je werk?

Ja, het is zo fijn dat het merendeel van mijn klanten me vrijlaat in mijn werk. Dat geeft zo veel vertrouwen. Daar word ik echt heel blij van. Ik kan goed luisteren en gehoor geven aan de behoeftes van ieder mooi mens. Dat in combinatie met mijn expertise. Prachtig vak hebben we toch!

Wat is jouw absolute musthave?

Uhm, heb je even!!! In ieder geval een mannenpak van Filipa K met een goed overhemd. Wat betreft schoenen, daar raak ik nooit over uitgepraat.
En natuurlijk mijn Eye cream van Comfort Zone, Editor choice van NOIR en godzijdank zijn er nu Yummiegums zodat ik alle vitamines die ik nodig heb voor haar, huid en nagels binnen krijg via een heerlijk, gezond snoepje.