This just makes me Eugene

Eugene Souleiman

Haarstylist Eugene Souleiman vertelt over zichzelf. “IK LAAT ME MEESLEPEN”

Eugene Souleiman is een van de meest inventieve haarstylisten. Hij werkt voor de grootste bladen en shows (Calvin Klein, Missoni, prada & Jil Sander) en creëerde de trim-bob van Lady Gaga in de “Alejandro” video. Niet slecht voor iemand die vroeger naar de dokter moest omdat ze dachten dat er met hem iets mis was.

Maak in deze uitgave van Tribu-te kennis met Eugene Souleiman. In dit unieke interview vragen we niet naar trends, niet naar zijn positie bij Wella Professionals en niet naar zijn mening over de mode-industrie. Wat wij juist willen weten is: Wie is Eugene Souleiman, het creatieve brein, de persoon, de man?

Eugene, de man die het liefst door de ogen van een kind kijkt. Al spelende laat hij zich meeslepen. Geconfronteerd worden met verschillende situaties helpen hem om telkens grenzen te verleggen. Hij houdt van ontdekken en is voortdurend in de weer met bedenken van nieuwe technieken, concepten en effecten die originele en verbluffende resultaten opleveren.

Wij spreken hem tijdens een voor hem ‘zeer inspirerende periode’. ‘Haar is veel meer dan haar alleen.’ Eugene ziet haar als een vezel. ‘Wat ons vak soms tegenhoudt, is dat we het haar vaak vertalen in kapsels.’ Verleg je grenzen! Souleiman’s tip: ‘Instagram is een fantastische tool, het is een zuivere visie – zeker voor kappers!’

Laten wij ons massaal meeslepen door zijn prachtige, grensverleggende creaties? Ja, graag! Lees het uitzonderlijke interview mee, waarbij we erachter komen wie Eugene Souleiman nou écht is.