Duurzame keuze

Daan Kneppers – Session stylist en eigenaar van VAGH – koos vorig jaar om een bijzondere samenwerking aan te gaan met Biolage R.A.W.  Bewust en duurzaam ondernemen komt niet alleen bij hem terug in zijn wijze van werken en leven, maar ook zeker komt dit terug in zijn visie op haarmode en productkeuze.

‘We zijn allemaal op onze eigen manier bezig om bewust en duurzaam te leven. Ook ik! R.A.W. Biolage was voor mij een voor de hand liggende keuze omdat ik als ondernemer uit Amsterdam mij inzet voor duurzaamheid (in het breedste zin van het woord) en het maatschappelijke aspect van ondernemen. We zijn ons bewust van wat we eten dus waarom zouden we ook niet stilstaan bij wat we in ons haar smeren!

Voor mij staat R.A.W. Biolage gelijk aan wat er vandaag de dag speelt en wat van invloed kan zijn op wat er nog gaat komen. De producten zijn tussen de 70-100% te herleiden naar de natuurlijke oorsprong. Dat houdt in dat de ingrediënten bijna niet zijn bewerkt tijdens het proces. Alle plasticflessen komen van gerecyled plastic en de ingrediënten zijn 100% biologisch afbreekbaar. Voor de rest is het vrij van kunstmatige kleurstoffen, sulfaatvrij, siliconenvrij en parabeenvrij. Mijn doel is om naast fantastisch haar, mooie looks en blije klanten ook verantwoord te kunnen ondernemen en mijn steentje bij te dragen voor een betere toekomst. Vandaar Biolage R.A.W.’

https://www.matrix.com/biolage/raw/raw-products