24/7 CULTURE / ROMINA DERBY-

Romina is agent/manager voor DJ’s als Johnny 500 en Abstrakt, tekent carrières uit en is 24/7 aan! Zij vertelt in haar verhaal wat het inhoud als je aan het begin van iemands carrière staat, waar je als manager op moet letten, wat je USP’s zijn. Een interessant verhaal met een boeiende dame…

‘…Mijn way of working onderscheidt zich van anderen: wij zijn een soort grote familie. Ik wil niet zeggen dat anderen niet close zijn met hun artiesten, maar wij hebben wel echt een familiegevoel. Daarnaast gaan we 24/7 door!

Mijn artiesten weten dat en ik heb met hen een mega vertrouwensband. Ik kan voor iedereen praten en beslissingen nemen zonder dat ze er zelf bij hoeven zijn. Dat maakt ons persoonlijker, hechter en daardoor anders. Er ligt best een druk en verantwoordelijkheid bij mij. Uiteindelijk leggen de artiesten hun carrière in mijn handen. Daarnaast heb ik te maken met verschillende artiesten, verschillende stijlen, verschillende karakters, wensen en doelen. Daar moet je rekening mee houden! Er is niet één formule voor alle dj’s. Dat denken…(lees het hele verhaal in TRIBU-TE NL )

TRIBU-TE NL bedankt Romina voor haar medewerking en openheid!

 

 

 

Instagram:      @robinbanksdjs, @rominaluciana

Facebook:       robinbanksnl

www.robinbanks.nl