What happened when these two craftsmen collaborate?

Heel simpel: Magic!

Niemand minder dan de meest gepubliceerde en gewaardeerde haarmode fotograaf Andrew O’Toole en vakfanaat Joey Scandizzo startte in 2011 het merk Eleven Australia. Waarom? Simpel: tijdens de vele shoots zagen zij gaten in de markt en een aantal producten die ontbraken.

Geruime tijd volgende wij dit duo op Instagram (#elevenaustralia). Met de meest catchy fotografie, styling en looks zette zij een all Australian lifestyle neer.  En gisteren waren zij in Nederland om hun merk officieel te lanceren. Aan de hand van een fotoshoot / look ’n learn vertelde zij de in’s & out’s over de producten, hoe het merk is ontstaan en hoe hun samenwerking verloopt.

Voor TRIBU-TE NL een uitlezen kans om het hemd van hun lijf te vragen. Want hoe is het nu eigelijk om de meest gevraagde fotograaf te zijn van de wereld? En wat zien zij achter de schermen veranderen op gebied van kappers-identiteiten, fotografie en haardrachten.

Nieuwsgierig geworden naar dit zeer openhartige interview? Reserveer dan nu jouw exemplaar en klik op deze of sluit nu je jaarabonnement voor 2016 af en klik hier