Nieuw format voor ITVA (Wella Trend Vision Awards)

Sinds enige tijd was de organisatie van de ITVA (International Wella Trend Vision Awards) bezig om de wedstrijd in een nieuw format te gieten, maar vandaag is het officieel wereldkundig gemaakt. In de eerste week van november zal Lissabon in het teken staan van ongekende creatieve kapperstalenten.

Waar voorheen de kandidaten 3 uur de tijd kregen om hun model live gereed te maken, worden zij nu uitgedaagd om deel te kunnen nemen aan een Creative Retreat onder begeleiding van hele grote namen uit de branche!

“Bij de ITVA draait alles om het eren en stimuleren van kapperstalent en de wedstrijd maakt dan ook integraal deel uit van Wella’s streven om kappers en de branche naar een hoger niveau te tillen. Er is de afgelopen jaren voortdurend aan de formule gesleuteld om het bereik en de impact voor deelnemers te vergroten. We nemen dit jaar ook nog een andere grote stap door het gebruik van digitale mogelijkheden te optimaliseren en het beste uit onze branche te presenteren. Zo kunnen we niet alleen de wedstrijd, maar ook de totale sector meer bekendheid geven”, aldus Sylvie Moreau – President Coty Professional Beauty.

Het gehele programma en de finales in Lissabon worden ondersteund door een uitgebreid digitaal plan. Zo kan strak het online publiek de finalisten van dichtbij bekijken, een kijkje achter de schermen nemen en op hun favorieten stemmen.

“We kunnen dankzij digitale ontwikkelingen kapperstalent echt in de schijnwerpers zetten. We bereiken nu meer mensen dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden toen ITVA begon. Vorig jaar liep het aantal impressies op tot het ongelooflijke aantal van 32 miljoen. We willen voortbouwen op dit succes door een nog sterkere formule te ontwikkelen. We willen dat de hele Wella-familie en al haar vrienden wereldwijd met elkaar in verbinding komen om de schoonheid van onze branche te verkondigen en onze ITVA-finalisten aan te moedigen”, zei Laura Simpson, Chief Marketing Officer bij Coty Professional Beauty.

Wij zijn heel benieuwd naar alle ontwikkelingen rondom de ITVA’s en natuurlijk de NTVA’s!

TRIBU-TE NL houdt je op de hoogte!