Like a COLOR ADDICT (video)

WE LOVE …. het werk van het team van THE WINDOW AMSTERDAM.

Van model-proof looks, high fashion kleurrijke statements tot Urban Street Wear. In deze video laat het team zien wat hun interpretatie is op kleur en fashion. In onze editie 2 FACES & VOICES spraken wij Melchi en Adrian over hun toekomstvisies en over hun partnership met L’Oréal Professionnel. Hier een fragment uit dit openhartige interview:

‘Jullie zijn een partnership aangegaan met L’Oréal Professionnel. Een nieuwe relatie! Hoe past dit binnen jullie future vision?

Adrian: ‘Wat wij met elkaar neerzetten, is de next step in hairdressing. Het draait om kwaliteit en creatie. Binnen onze partnership zijn we gestart met onze visie vorm te geven op COLOR ADDICT en denk hierbij aan de meest recente kleurlanceringen als SHIMMER en FLASH. Middels digitale kanalen als Instagram rollen wij nu de eerste video SHIMMER uit en laten wij zien waar wij als THE WINDOW voor staan en hoe wij een product vertalen binnen onze ‘taal’. L’Oréal Professionnel geeft ons de vrijheid om onze interpretatie op de producten weer te geven. Het is nog maar de start en er staat nog veel meer op de planning. Wellicht nog meer video’s. Houd de social channels in de gaten!’

@thewindowamsterdam  @lorealpro

www.lorealprofessionnel.nl