Hoog lakwerk

1 juni 2018 zal in de Spuistraat in Amsterdam de eerste nail art concept salon haar deuren openen. LAKWERK is een brainwave van twee ambitieuze ondernemers: presentatrice en actrice Saar Koningsberger en internationaal gerenommeerde nail art-specialist Jessica Scholten, wiens werk onder meer in modemagazines als Harper’s Bazaar, ELLE en Vogue en op de catwalks bij shows als Gucci, Stella McCartney en Victoria Beckham te zien was.

LAKWERK is geïnspireerd op internationaal succesvolle trendy salons als Paintbox in New York en Cheeky in Londen, waar professionele behandelingen, service, creativiteit en beleving samenkomen. De kleurrijke met designmeubels ingerichte Amsterdamse nailbar telt 40 vierkante meter en bevindt zich in de bruisende Spuistraat. Op het menu staan stijlvolle looks, met daarnaast ook meer uitgesproken opties zoals vlammen, sterren en nagelsieraden. Een eigen ontwerp of een creatie kan in overleg met de experts. Prijs voor lakken in 1 kleur gaat vanaf €20 en voor een gel-polish in 1 kleur vanaf €30. Een creatief design voor alle nagels is er vanaf €45.

TRIBU-TE NL zal aanwezig zijn tijdens de opening. Volg ons Instagram account voor het live verslag! www.instagram.com/tributemagazinenl  

 

www.lakwerk.com

Credits foto: Martin Sweers