HAIR FASHION NIGHT

25 landen, 3 dagen, 10 hair-styles, 1 merk en duizenden salons en gasten!

Een wereldwijd groot haar-event. De grootste die hair history kent.

De haarprofessionals van het merk L’Oréal Professionnel openen op 31 mei, 1 juni en 2 juni de deuren van de aangesloten salons om haar gasten te verwelkomen en te voorzien van een gratis haardiagnose en één van de tien signature haarstijlen.

Tien IT-looks van de catwalk zijn speciaal vertaald door de stylisten Delphine Courteille, Viktor Goncalves en Tomohiro Kobayashi in ready-to-wear stijlen en makkelijk toepasbaar op jouw klant.

Jouw klant kan de styles bekijken via de STYLE MY HAIR app (gratis download). Een geweldige tool om te zien of de coupe past. In de salon ontvangen de ingeschreven gasten als cadeau de hair-style, een uitgebreide haar diagnose, advies en een HAIR FASHION NIGHT om nooit te vergeten!

Tijdens de HAIR FASHION NIGHT kun jij als professional en salon laten zien wat jouw unieke talenten zijn en kun je jouw gasten trakteren op een mind blowing HAIR FASHION NIGHT! L’Oréal Professionnel ondersteund haar salons om deze HAIR FASHION NIGHT tot een geweldig succes te maken. Wil je meer weten en ben jij geïnteresseerd? Neem contact op met jouw sales consultant.

Let’s write history together!

Op 30 mei zal de officiële kick off plaatsvinden in de Kromhouthallen in Amsterdam. Het team van TRIBU-TE NL zal jullie live op de hoogte houden van deze feestelijke avond en alle talenten die wij deze avond zullen tegenkomen.

Volg ons live op 3o mei via Periscope: TributeMagNL  !!!

 

(herhalingen zijn te zien op TRIBU-TE NL Youtube channel)