GOLDWELL premium partner ELITE Model Look ’18

Goed nieuws voor iedereen die een carrière als model ambieert! De inschrijvingen voor Elite Model Look 2018 is gestart! Elk jaar geeft Elite Model Look duizenden jongens en meisjes tussen de 14 en 22 jaar de kans om hun droom werkelijkheid te laten worden. Dit jaar vindt de 35e editie plaats.

Het Elite Model Look team reist ook dit jaar door Nederland op zoek naar nieuw talent. De eerste castingdagen vinden plaats in Hoog Catharijne, Utrecht. Speciaal voor de gelegenheid neemt Mascha Feoktistova plaats als gast in de jury. Nochtli Peralta Alvarez presenteert de castingdagen en zal de kandidaten op de catwalk verwelkomen.

De castingdagen zijn op de volgende data:
26 mei 13.00 – 17.00 Hoog Catharijne, Utrecht
27 mei 13.00 – 17.00 Hoog Catharijne, Utrecht

Kandidaten kunnen voorafgaand, zowel op zaterdag als op zondag om 10.30 uur en om 11.30 uur meedoen aan een catwalk training.

Deze editie is Goldwell de nieuwe Premium Partner van Elite Model Look. Zij helpen mee om de deelname van de kandidaten tot een succes te maken, vanaf de eerste castingdagen tot en met de finale. Niet alleen toveren zij het haar van de modellen in spé om tot catwalkwaardige looks, ook bieden zij in hun Academy in Amsterdam een fashionable platform voor de halve finale. Goldwell kent de modellenwereld als geen ander. Het exclusieve kappersmerk werkt wereldwijd voor en met gepassioneerde stylisten en fashionexperts. Hun looks sierden runways in alle grote modesteden – van Parijs tot New York, van Londen tot Sidney.

Voor de laatste updates, tips en nieuwtjes kan je ook terecht op:

Facebook: www.facebook.com/EliteModelLookNederland

Twitter: https://twitter.com/emlnederland

Instagram: https://www.instagram.com/EML_nederland/
YouTube:www.youtube.com/EliteNederland

 

www.goldwell.nl