Get ready for FASHION!

Zaterdag 7 november kwamen diverse ambitieuze haarstylisten in spe naar salon MOGEEN om daar de open dag van MOGEEN hairschool bij te wonen.

Tijdens een up close and personal session met eigenaresse MOGEEN en Global Ambassador Wella Professionals Hester Wernert-Rijn werden zij meegenomen in een wereld waar haar en mode elkaar ontmoeten. Diverse praktijkvoorbeelden werden geschetst: van session-werk, backstage bij fashion weeks, fotoshoots voor de bekende glossy’s tot aan praktische informatie wat de cursisten kunnen verwachten.

Teamleden van Hester als Magdalena Loza, Mandy Nijland en Jan Fuite vertelde hun ervaring als session-stylist en de waarde van MOGEEN hairschool.

Na een korte rondleiding door de salon vertelde Hester in het creatief bruisend hart van MOGEEN waar de cursisten op kunnen rekenen tijdens het inspirerende traject MOGEEN hairschool. Daarna nam Hester ruim de tijd zodat de gasten hun vragen konden stellen.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar MOGEEN hairschool en naar alle creatieve en inspirerende mogelijkheden die deze opleiding jou kan bieden?

Op 28 november om 17:30 staan de deuren van MOGEEN hairschool weer open en zal Hester jou alles vertellen over haar ervaringen en wat jou te wachten staat.

Op www.mogeen.nl vind je de online cursusbrochure.

Mocht je voorafgaande vragen over de open dag of de hairschool hebben?

Mail deze dan naar haarschool@mogeen.nl of bel naar 020-66 48 241

 

 

MOGEEN QUALITY

Mogeen is, naast een cutting edge hairsalon, een succesvol platform voor mensen met creatiedrang en de sterke ambitie om binnen de mode-industrie de absolute top te bereiken. De cursussen van Mogeen Hairschool bieden jou de kans om door te groeien tot de absolute top. Een professioneel team geeft je de knowhow, skills en de ervaring om het te maken in de internationale fashionscene.

Wil jij daarbij horen? Meld je dan aan bij de Mogeen Hairschool.